• Κυ. Ιαν 17th, 2021

Anases News

Μουσικά Νέα, Συνεντεύξεις, Νέες Κυκλοφορίες, Fashion, Showbiz, Επικαιρότητα.

Διαφημιστείτε στις σελίδες του Ανάσες!!!

  • Home
  • Διαφημιστείτε στις σελίδες του Ανάσες!!!

Συνδυάζοντας μοναδικούς τρόπους προβολής μέσα στην σελίδα μας καθώς και με δυνατή παρουσία στα social media  (Facebook Fan Page, Twitter)  επιτυγχάνουμε να κάνουμε γνωστή την επιχείρησή σας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα καθώς και τις πωλήσεις σας.

Όλα τα προγράμματα διαφήμισης, διατίθενται με ένα τιμοκατάλογο «εμπνευσμένο» από την εποχή και την οικονομική συγκυρία που διανύουμε, δίνοντας το δικαίωμα σε όλες τις επιχειρήσεις να λάβουν το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Τεχνολογία αιχμής

Mε την είσοδο του στο χώρο των διαδικτυακών media το anases.gr εκφράζεται με πρωτοποριακό design. Ταχύτερη πλοήγηση, ευκολία στη χρήση και responsive design για να μας διαβάζετε παντού.

Η τεχνολογική καινοτομία του responsive design που εφαρμόζουμε επιτρέπει…την προσαρμογή όλου του περιεχόμενου σε οποιαδήποτε συσκευή.

Η βασική καινοτομία  μας  είναι η καλύτερη  αξιοποίηση των σύγχρονων προγραμματιστικών δυνατοτήτων παρουσίασης, προσφέροντας σελίδες που προσαρμόζονται αυτόματα  στην οθόνη του επισκέπτη.

Με απλά λόγια το περιεχόμενο του ιστότοπου εμφανίζεται τέλεια σε οποιαδήποτε συσκευή καθώς επίσης και σε οποιαδήποτε ανάλυση. Η ανάγνωση των θεμάτων γίνεται χωρίς τεχνολογικούς περιορισμούς από οποιαδήποτε συσκευή, tablet ή κινητό τηλέφωνο. Ανάλογα με τη συσκευή που έχετε θα δείτε το site στην αντίστοιχη βελτιστοποιημένη έκδοση για τη συγκεκριμένη συσκευή. Το responsive web design  ενισχύει την αναγνωστική εμπειρία του χρήστη ενώ παράλληλα κάνει πανεύκολη την πλοήγηση.