Ο Lil Wayne είχε εκφράσει τη στήριξή του στον Donald Trump στις πρόσφατες αμερικανικές εκλογές.

 

Ο Lil Wayne αναμένεται να είναι μεταξύ εκείνων που θα λάβουν χάρη από τον Donald Trump, πριν ο τελευταίος αποχωρήσει από το αξίωμά του ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών αύριο, 20 Ιανουαρίου.

Η βρετανική εφημερίδα The Guardian αναφέρει ότι ο ράπερ, ο οποίος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης αναφορικά με τις κατηγορίες περί οπλοκατοχής που του απαγγέλθηκαν του 2019, θα συμπεριληφθεί στον κατάλογο με τις προεδρικές απονομές χάριτος.

Ωστόσο δεν θα λάβουν χάρη ο πρώην βοηθός του Trump, Steve Bannon, καθώς και ο ίδιος ο Trump, ο προσωπικός του δικηγόρος Rudy Giuliani και η άμεση οικογένειά του.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Lil Wayne δήλωσε ένοχος στις ομοσπονδιακές κατηγορίες μετά τη σύλληψη για παράνομη κατοχή όπλου κατά τη διάρκεια πτήσης που έκανε με ιδιωτικό τζετ από την Καλιφόρνια προς τη Φλόριντα.

Ο ράπερ είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου στις 28 Ιανουαρίου, ενώ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 10 ετών κατ’ ανώτατο όριο.

Ο Lil Wayne συναντήθηκε με τον Donald Trump τον περασμένο Οκτώβριο, πριν από τις προεδρικές εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο 38χρονης καλλιτέχνης δημοσίευσε μάλιστα στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία φωτογραφία του με τον (απερχόμενο σήμερα) Πρόεδρο των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να δεχτεί έντονη κριτική τόσο από το κοινό όσο και από συναδέλφους του.

«Άκουσε αυτά που έπρεπε να πούμε σήμερα και διαβεβαίωσε ότι θα τα κάνει και μπορεί να τα κάνει», ανέφερε τότε ο Lil Wayne, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Dwayne Carter Jr.

By Anases