Με τον Covid 19 να έχει πλήξει όλα τα επαγγέλματα και ειδικά τον χώρο της μουσικής και του θεάματος, που βρίσκεται σε αεργία εδώ και έναν χρόνο περίπου, πολλοί είναι οι εκείνοι που έχουν αναζητήσει άλλη εργασία, ανάμεσά τους και η Τζένη Γεωργιάδη.

Η ανερχόμενη και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια, με καταγωγή από την Τήνο, που ύμνησε το νησί της και μέσα από το τελευταίο της τραγούδι με τίτλο «Πάντα για μας καλοκαίρι», με την υπογραφή του Στέφανου Κορκολή και της Ρεβέκκας Ρούσση, το οποίο ξεπέρασε τα 3.000.000 προβολές στο YouTube, όλο αυτό το διάστημα, που δεν εργάζεται και μέχρι να ξανά ξεκινήσει τις live εμφανίσεις της, έχει την ευλογία να μπορεί να δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση αυτοκινήτων.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Σαββατοκύριακο Παρέα», Γιώργος Τσελίκας, που παρουσιάζει ο Δημήτρης Καμπουράκης με την ομάδα του, τη συνάντησε το Σάββατο, στο δεύτερο σπίτι της, όπου από μικρή, εκπαιδευόμενη από τον πατέρα της, Μιχάλη Γεωργιάδη, έμαθε τα πάντα γύρω από το αυτοκίνητο και έγινε μία πολύ καλή πωλήτρια. Η Τζένη Γεωργιάδη δεν έκρυψε ότι, παράλληλα με το τραγούδι που αγαπάει η δουλειά στην οικογενειακή επιχείρηση είναι κάτι που επίσης της αρέσει πολύ και τη βοηθάει τώρα στην καθημερινότητά της, στις δύσκολες μέρες της εποχής που βιώνουμε.

Η Τήνια τραγουδίστρια αυτή την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο ηχογράφησης, όπου ολοκληρώνει ένα ανεβαστικό ντουέτο, με έναν πολύ γνωστό ερμηνευτή, που θα απολαύσουμε σε λίγες μέρες.

By Anases