Αποκλειστικά Συνέντευξη για τους ακροατές του ANASES.GR | Αντώνης Οικονόμου

Αντώνη αρχικά συγχαρητήρια για την νέα σου δουλειά “Λευκό χαρτί” πες μας για αυτή την δουλειά;

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και χαίρομαι που είμαι μαζί σας και μαζί με το κοινό σας.
Βεβαίως μια δισκογραφική δουλειά είναι το αποτέλεσμα μιας ομαδικής δράσης και ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου που με στήριξαν και ήταν δίπλα μου. Ο δίσκος «Λευκό χαρτί» αποτελείται από πέντε τραγούδια και κυκλοφορεί από την Αυλός Records. Στην μουσική σύνθεση βάζουν την σφραγίδα τους οι καταξιωμένοι δημιουργοί Λία Βίσση και Χρήστος Νικολόπουλος και στον στίχο υπογράφουν οι Βίκυ Γεροθόδωρου, Βαγγέλης Ζιλέλη και Ελένη Ξένου.

Με τι κριτήρια επιλέγεις τα τραγούδια που ερμηνεύεις και ποιους προσωπικούς σκοπούς εξυπηρετεί η μουσική για εσάς;

Σημαντικός κριτής για την επιλογή των τραγουδιών είναι αυτό που νοιώθω, αυτό το κάτι τις που μόνο ο κάθε ένας μας μπορεί να νοιώσει που είναι απόρροια και από τον στίχο αλλά και την μουσική. Η μουσική για μένα είναι σκοπός ζωής ανεξάρτητα από τον τελικό στόχο αν θα πετύχει ή δεν θα πετύχει.

Λένε ότι ο καλύτερος τρόπος να εκφραστεί η αγάπη και ο έρωτας είναι μέσα από την μουσική. Εσύ συμφωνείς με αυτό;
Θα μπορούσα να συμφωνήσω γιατί θα έλεγα ότι ο λόγος, η έκφραση αλλά και ο αυθορμητισμός είναι ένα δυνατό τρίπτυχο για να έλθει η αγάπη πιο κοντά.

Το ταλέντο σου είναι ευδιάκριτο. Κάποιοι πιστεύουν ότι το ταλέντο αρκεί. Τι άλλο θεωρείς εσύ ότι χρειάζεται;
Το ταλέντο σε κάθε άνθρωπο για κάθε ανθρώπινη δεξιότητα είναι δώρο Θεού. Όμως δεν αρκεί για την επιτυχία. Σκληρή δουλειά, επιμονή και υπομονή αλλά και διαχρονική ποιοτική πορεία θάλεγα είναι απαραίτητα για το τελικό αποτέλεσμα.

Από το «ονειρεύομαι» μέχρι το «πραγματοποιώ» πόση απόσταση υπάρχει για σένα; Υπάρχει κάποιο όνειρο σου που είναι ακόμα ανεκπλήρωτο;
Μεταξύ των δύο υπάρχει το κάνω και η απόσταση είναι μικρή αν θέλει κάποιος να είναι αποτελεσματικός. Βέβαια στην μουσική χρειάζεται χρόνος για να ολοκληρωθείς αλλά όταν κάνεις αυτό που νοιώθεις ο χρόνος παύει να μετρά. Απλά ζεις. Σίγουρα είμαι στην πορεία και μένουν ακόμα πολλά να γίνουν.

Όταν κάποιος ακούσει τον δίσκο σου, τι είναι αυτό που θες να κρατήσει;
Το πιο σημαντικό για μένα θα είναι να του ανακινήσει το συναίσθημα του και να τον ταξιδεύσει σε δρόμους μαγικούς…

Ποια είναι τα άμεσα σχέδια σου;
Ζούμε στο τώρα και ταξιδεύουμε με τον στίχο και την μουσική της δισκογραφικής μου δουλειάς «Λευκό χαρτί».
Η μουσική για μένα είναι δρόμος και συνεχίζω να περπατώ σ΄αυτόν. Σίγουρα υπάρχει η συνέχεια…

Λίγα λόγια για τους Ακροατές του σταθμού μας Αnases Radio;
Στέλλω την αγάπη μου στον κόσμο που σας παρακολουθεί και συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ποιότητα στην ζωή μας εις πείσμα των δύσκολων καιρών που ζούμε ακόμα και στην μουσική.