Μάνος Κοκολάκης | Δεν πιάνομαι

Μάνος Κοκολάκης – Δεν πιάνομαι Μουσική – Στίχοι : Μάνος Κοκολάκης Ενορχήστρωση – Παραγωγή : Τάσος Κατσούλης Executive producer : Παύλος Χριστοδούλου Σκηνοθεσία : Γιώργος Σταματάκης. Kυκλοφορεί από την Selenium Records © 2018 – Διανομή Spicy http://christodoulougroup.wix.com/sel… Παραγωγή – Ενορχήστρωση: Τάσος Κατσούλης Έπαιξαν οι μουσικοι: Τύμπανα : Γιάννης Ράνης Μπάσσο : Κων/νος Στιλπνόπουλος Κρουστά : Μάνος Γαλανάκης Κιθάρες : Αντώνης Τζώρτζης Πλήκτρα : Τάσος Κατσούλης Ηχογράφηση-Μίξη : Τάσος Κατσούλης @Studio Nikta Master : Αντώνης Τζώρτζης @Exceptional Mastering Σε λίγες μέρες, διαθέσιμο από τα μεγαλύτερα Digital STORES, για download και streaming. Χορηγός επικοινωνίας : Musicafe.gr – Μουσικά νέα για όλους http://www.musicafe.gr/

Την εξωτερική εμφάνιση του καλλιτέχνη επιμελήθηκε για το makeup η Ασπα Αστρινάκη και τα μαλλιά το κομμωτηριο Mozer Hair Style, με την επιμέλεια του Μάνου Καραντινάκη.

Στο video clip συμετείχε το μοντέλο Diana Vardanian. Το όμορφο αποτέλεσμα, συμπλήρωσαν τα νυφικά του Οίκου Λαμπράκη και τα Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Παπάζογλου.

Στίχοι : Τώρα πια πίσω δεν γυρίζω προσπάθησες το αναγνωρίζω φεύγω γιατί με είχες προδώσει και ας έχεις τώρα μετανιώσει Δεν Πιάνομαι μην προσπαθείς να με φέρεις πίσω τώρα δεν μπορείς.. Δεν Πιάνομαι είναι αργά μου έχεις τελειώσει και είμαι μέσα μου καλά! Έχω γυρίσει την σελίδα με αυτά που έκανες και είδα προχώρα τώρα την ζωή σου εγώ δεν θα’με πια μαζί σου Δεν Πιάνομαι μην προσπαθείς να με φέρεις πίσω τώρα δεν μπορείς.. Δεν Πιάνομαι είναι αργά μου έχεις τελειώσει και είμαι μέσα μου καλά!