Καρράς, Γαρμπή και Μενιδιάτης ξεκίνησαν δυναμικά!

H Ιερά Οδός άνοιξε και πάλι τις πόρτες της το βράδυ της Παρασκευής με το απόλυτο σχήμα του φετινού χειμώνα και φυσικά επικράτησε ο απόλυτος πανικός!

Βασίλης Καρράς, Καίτη Γαρμπή και Χρήστος Μενιδιάτης έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα με τον πιο απογειωτικό τρόπο, λίγο μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεών τους στη Θεσσαλονίκη και την πίστα του Stage Live.

Παίρνοντας τη σκυτάλη από ένα ακόμα δυναμικό τρίδυμο, τη Νατάσα Θεοδωρίδου με τη Μελίνα Ασλανίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο, οι τρεις καλλιτέχνες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό την επιτυχία του αγαπημένου νυχτερινού κέντρου. Από εδώ και στο εξής, κάθε Παρασκευή και Σάββατο το κέντρο γίνεται και πάλι ο απόλυτος προορισμός διασκέδασης. Aπό τη λαμπερή πρεμιέρα δεν έλειψαν και οι επώνυμες παρουσίες που στήριξαν τους τραγουδιστές. Ανάμεσα σε αυτούς και ο συνάδελφός τους, Πάνος Καλίδης!

Καίτη Γαρμή και Χρήστος Μενιδιάτης απογείωσαν το κέφι. Aλλά φυσικά και ο μεγάλος ηγέτης του σχήματος έκλεψε για τα καλά τις εντυπώσεις με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!

Ιερά Οδός | Λαμπερή πρεμιέρα για το απόλυτο σχήμα!