Δημήτρης Μπιλάλης – Δεν Προβλέπεται

Στίχοι-Μουσική:Δημήτρης Μπιλάλης

Ενορχήστρωση/Προγραμματισμός:Δημήτρης Λεβαντής

Studio Gemini Mastering: Αντώνης Τζώρτζης

Έπαιξαν οι μουσικοί: Κιθάρες:Κωνσταντίνος Τζώλος Βιολιά: Δημήτρης Μπουρνής Κρουστά: Αντώνης Γερογιάννης Τύμπανα: Στέλιος Πασχάλης Μπάσο:Τέλης Καύκας Πλήκτρα:Δημήτρης Λεβαντής Φωνητικά:Έφη Γιαννακοπούλου

Σε διεκδικώ και δείχνεις πως με θέλεις

μα κάπου το ‘χασες και λίγο με μπερδεύεις

Αντιλαμβάνομαι πως κάπου υπάρχει απάτη

γι’ αυτό λοιπόν κι εγώ να σου ξεκαθαρίσω κάτι

Δεν προβλέπεται μαζί μου να ‘σαι

κι αν με σκέφτεσαι και δεν κοιμάσαι

ψεύτικα τα λόγια σου καλά δεν τα θυμάσαι

Δεν προβλέπεται μαζί μου να ‘σαι

Τόσο καιρό εγώ σε δοκιμάζω

παίζω τον ρόλο μου και στάση δεν αλλάζω

κι εσύ κοιτάς πως θα τα καταφέρεις την μια στιγμή αδιαφορείς την άλλη υποφέρεις

Λίγα λόγια για μένα:
Γεννήθηκα στην Αθήνα, αλλά τα πρώτα 6 χρόνια της ζωής μου έζησα στην Χαλκίδα.
Επειτα, μετακομίσαμε στην Αθήνα όπου τελείωσα τις σχολικές μου υποχρεώσεις και τις μουσικές μου σπουδές. Ξεκίνησα με κιθάρα, στη συνέχεια άρχισα μαθήματα μπουζουκιού, αργότερα πιάνου, πειραματίστηκα με μπαγλαμά και τζουρά, ανακάλυψα τις έννοιες ηχοληψία, μουσική παραγωγή, ενορχήστρωση και ασχολήθηκα με προγράμματα εγγραφής και επεξεργασίας μουσικής, ενώ παρακολουθούσα έντονα το θεωρητικό κομμάτι της. Στα 16 μου ξεκίνησα να εργάζομαι ως πληκτράς-τραγουδιστής και αργότερα ως μπουζουκίστας-τραγουδιστής, όπως δηλαδή εργάζομαι μέχρι και σήμερα.Αφού τελείωσα το Λύκειο, εγγράφηκα σε σχολή μουσικής τεχνολογίας και ηχοληψίας από όπου και αποφοίτησα. Συνεργάστηκα με αρκετούς γνωστούς Έλληνες καλλιτέχνες, όπως ο Λευτέρης Πανταζής, ο Θέμης Αδαμαντίδης, η Ελένη Λεγάκη, η Μαρία Νομικού, ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος ενώ το 2016 συμμετείχα στο δίσκο των Ματθαίου Γιάννουλη και Μαρίας Νομικού, με το τραγούδι «Κι όμως θα σε Ξεχάσω» που ερμήνευσε η Μαρία Νομικού.
Έτσι αποφάσισα να εξελίξω το μουσικό μου ενδιαφέρον και να σας παρουσιάσω το πρώτο μου single με τίτλο «Δεν προβλέπεται», στο οποίο υπογράφω στίχους και μουσική.
Εύχομαι να το αγαπήσετε όσο κι εγώ.