Γιάννης Πλούταρχος: Diana «Κοίταξέ Με»

Μία απροσδόκητη έκπληξη επιφύλασσε ο Γιάννης Πλούταρχος στο video clip της νέας επιτυχίας του που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες.

Με τον τίτλο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», ο αγαπημένος καλλιτέχνης ερμηνεύει μία εξαιρετική μπαλάντα και με τη συναισθηματική ερμηνεία που τον χαρακτηρίζει μόνιμα, ξεναγεί σε ανεξερεύνητα μονοπάτια έρωτα.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν θερμή, με το τραγούδι να έχει καθιερωθεί στην κορυφαία δεκάδα του ελληνικού Airplay Chart.

Με αφορμή το video clip που έδωσε μορφή στο «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου», ο Γιάννης Πλούταρχος πήρε την ευκαιρία να συστήσει για πρώτη φορά στους ακροατές μία πρωτοεμφανιζόμενη τραγουδίστρια που ξεχώρισε για τη φωνή της, την Diana, για την ύπαρξη της οποίας σας είχαμε ενημερώσει από την άνοιξη.

Ο Γιάννης Πλούταρχος μοιράζεται το μικρόφωνο με την Diana σε ένα υπέροχο ντουέτο που έχει τον τίτλο «Κοίταξέ Με» και την υπογραφή δύο δημιουργών μεγάλων επιτυχιών, του Κυριάκου Παπαδόπουλου στη μουσική και του Γιώργου Τσοπάνη στους στίχους.

Το video clip σκηνοθέτησε ο Άλεξ Κωνσταντινίδης σε ένα ειδυλλιακό παράλιο σκηνικό, την ώρα όπου ο ήλιος είχε δύσει και συνέθετε μία παραμυθένια ατμόσφαιρα. Στις οθόνες εμφανίζεται επίσης ο συνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος στο πιάνο και τα δύο μεγαλύτερα από τα πέντε παιδιά του τραγουδιστή, Κατερίνα και Γιώργος.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.